Vins

Agricultura ecològica. Vins orgànics de fermentació espontània sense sulfits

Vi Sumoll Larural

SUMOLL

14,00€

  • Fermentació espontànea de 25 dies. Maceració post-fermentativa (cup ceràmica sota terra) de 241 dies amb pells i raïm sencer. 
  • Agricultura respetuosa amb l’entorn. Veremat el 11 d’octubre amb caixes de 20Kg. La Guixera (l’albà) Alt Camp – TGN. Conté sulfits no afegits. 
  • Vi negre de 13,5% VOL. 75cl – 750ml
Vi Ull de llebre Larural

ULL DE LLEBRE

14,00€

  • Fermentació espontànea de 25 dies. Maceració post-fermentativa (ceràmica i inox. combinat) de 120 dies amb pells i raïm sencer. 
  • Agricultura respetuosa amb l’entorn. Veremat el 6 d’octubre amb caixes de 20Kg. Vall del riu Gaià (Santes Creus) Alt Camp – TGN. Conté sulfits no afegits. 
  • Vi negre de 13,5% VOL. 75cl – 750ml
Parellada Brisada Larural

PARELLADA BRISADA

12,00€

  • Fermentació espontànea de 25 dies en bota oberta. Maceració post-fermentativa de 60 dies amb pells i raïm sencer. 
  • Agricultura respetuosa amb l’entorn. Veremat el 29 d’octubre amb caixes de 20Kg. Vall del riu Gaià (Santes Creus) Alt Camp – TGN. Conté sulfits no afegits. 
  • Vi blanc de 12,0% VOL. 75cl – 750ml

MACABEU BRISAT

12,00€

  • Maceració pel·licular en fred durant 4 dies. Fermentació espontànea de 35 dies amb pells i raïm sencer. Maceració post-fermentativa de 30 dies. 
  • Agricultura respetuosa amb l’entorn. Veremat el 20 de september amb caixes de 20Kg. Vall del riu Gaià (Santes Creus) Alt Camp – TGN. Conté sulfits no afegits. 
  • Vi blanc de 12,5% VOL. 75cl – 750ml
Sumoll Vi de Gel Larural

SUMOLL VI DE GEL

14,00€

  • Raïm congelat a -10 durant tres dies. Premsat directe fermentació espontànea. Vi dolç natural. 
  • Agricultura respetuosa amb l’entorn. Veremat el 19 d’octubre amb caixes de 20Kg. Vall del riu Gaià (Santes Creus) Alt Camp – TGN. Conté sulfits no afegits. 
  • Vi negre de 13,5% VOL. 35,7cl – 357ml